Lidt om mig LEGO Mobilkraner LEGO LastbilerLEGO Lastbiler & KranerNYHED: Ny model, 'Rubber Ducks' sorte Mack fra filmen 'Convoy' se beskrivelse her.


Velkommen på min hjemmeside. På denne side har jeg beskrevet en af mine store hobbyer igennem mange år. Jeg håber du vil finde de ting jeg har beskrevet interessante, og brug gerne lidt tid til at kigge rundt, da jeg har brugt en del tid på at lave denne hjemmeside.

Jeg forsøger at arbejde så meget som muligt på hjemmesiden, så kig endelig forbi med jævne mellemrum, jeg har meget materiale der ligger klart og blot skal tilføjes, og der vil forhåbentlig ske ændringer næsten dagligt.

En af mine modeller er for nylig blevet kåret som den højeste LEGO kran, læs mere her.

Har du allerede nu spørgsmål til mine modeller er du meget velkommen til at sende mig en email , eller skrive i min gæstebog.
Ligeledes hvis du har kommentarer til min hjemmeside, er du meget velkommen til at kontakte mig.

Er du også interesseret i modelbygning hvad enten det er i LEGO eller andre materialer, er du selvfølgelig også meget velkommen til at kontakte mig, og vi kan udveksle ideer og billeder.

Har du lyst til at linke til min hjemmeside fra din egen hjemmeside, er du meget velkommen, men send gerne lige en email da jeg måske også kunne være interesseret i at linke til din, du kan anvende dette banner .


Rigtig hjertelig velkommen, god fornøjelse, og på snarligt gensyn.

Anders Gaasedal
Siden er optimeret til 1024x768. Siden vises bedst med Internet Explorer